Inschrijvingen

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar? Heb jij ook zo’n zin om je elke zondag te amuseren en vuil te maken met je vrienden en vriendinnen? Kom eens proberen bij Chiro Gecko in Baarle!

Stuur een mailtje naar onze groepsleiding: Elise Reyntens (elise.reyntens@telenet.be) of Sarah Goethals (sarah.goethals@icloud.com) of gewoon naar onze gezamenlijke mail (chirogecko@gmail.com)

Welke informatie hebben wij nodig? 

Voor- en achternaam:

Geboortedatum:

Adres, gemeente en postnummer:

E-mail van ouder(s):

Telefoonnummer van ouder(s):

U zult in de komende week in een groepschat (Whatsapp) gezet worden met de leiding van de afdeling en andere ouders. Hierin wordt alle informatie gedeeld doorheen het jaar.

Weet je nog niet zeker of de chiro iets voor jou is, dan kun je 2 opeenvolgende chirozondagen proberen voor de effectieve inschrijving. Hierna laat je de groepsleiding weten of je je graag aansluit bij ons.

Het lidgeld bedraagt 40 euro, en kan op het rekeningnummer van Chiro Gecko (BE09 3900 8012 2257) gestort worden met als mededeling ‘naam lid + afdeling’. In het lidgeld is inbegrepen: chiro ongevallenverzekering, aansluiting bij Chirojeugd Vlaanderen V.Z.W, werkingskosten (knutsel- en spelmateriaal), 2 chirogliefjes per jaar (okt + jun). Chiro hoort betaalbaar te zijn voor iedereen, via het ziekenfonds kunnen jullie alvast een tegemoetkoming krijgen voor het lid- en kampgeld, verder kan je altijd bij de leiding terecht om samen een oplossing te vinden. Wij willen er graag voor zorgen dat er geen financiële drempel ontstaat zodat elk kind kan deelnemen aan onze activiteiten.