ZOMERKUBB 2023

🌞 Kom naar ons jaarlijkse ZOMERKUBB-feest! 🌞

Het is weer zover! Dit jaar organiseren wij opnieuw ons geweldige ZOMERKUBB-evenement. Bereid je voor op een dag vol plezier, spanning en entertainment voor jong en oud. En het beste van alles? De toegang is helemaal GRATIS!

Wat staat er op het programma?

  • Kubbtoernooi: Neem deel aan het spannende kubbtoernooi en bewijs je vaardigheden op het speelveld.
  • Kinderanimatie: Voor de kleintjes is er volop plezier met verschillende activiteiten en entertainment.
  • Optredens van verschillende bandjes: Geniet van live muziek van getalenteerde bands die de sfeer erin zullen brengen.
  • Gezellige bar: De hele dag en avond kun je bij onze gezellige bar terecht voor verfrissende drankjes en lekkere hapjes.
  • Inschrijvingen: Wil je meedoen aan het volwassenen- of juniorentoernooi? Schrijf je dan in via de volgende link: https://forms.gle/sDkYZF5bCj8B13UC9

Noteer de datum alvast in je agenda! Mis het niet! Datum: Zaterdag 8 juli Tijd: vanaf 14u tot we niet meer kunnen dansen Locatie: Chiro Gecko Noord Kloosterstraat 6b (Pavé)

Kom met je vrienden, familie en buren en geniet samen van deze fantastische dag vol activiteiten. Het ZOMERKUBB-feest is dé gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je vaardigheden te tonen en geweldige herinneringen te creëren.

We hopen je daar te zien! Vergeet niet om deze speciale gelegenheid te delen met anderen en nodig ze uit om mee te doen.

Tot snel op het ZOMERKUBB-feest!